20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (2024)

Ik ben dol op inspirerende quotes, grappige teksten, woord verdraaiingen én op planten. Dus ben ik op zoek gegaan naar toffe quotes over planten, want je wilt natuurlijk wel af en toe je letterbord of posters verversen met iets nieuws! Vooral op Pinterest kom je veel leuks tegen. Sommige bekende teksten paste ik een beetje aan in de plantsfeer en een paar heb ik zelf verzonnen. En zo heb ik er wel 20 bij elkaar verzamelt!

Zoek jij nog leuke quotes over planten? Dan zit hier vast wel iets tussen voor jou! Helemaal onderaan de blog vind je ook nog leuke tips waar je deze originele teksten op kan laten drukken. Gewoon voor jezelf of als cadeautje voor een plantlover.😉

20x Quotes over planten

1. It’s beginning to look a lot like a jungle
2. We all grow at different rates and thats ok
3. I’m like a plant, I reach for the sun
4. A plant is the prettiest thing you can have
5. Plants get me so I get plants

20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (1)

20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (2)

6. Wish you a plantastic day!
7. How lovely the silence of growing things
8. Rumble in the jungle
9. Aloe you vera much
10. Green fingers are the extension of a verdant heart
11. Happiness is…buying new plants
12. Aloe, is it me you’re looking for?
13. Just let me shop more plants and no one gets hurt
14. Plants will always love you back
15. Say aloe to my little friend

20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (3)

20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (4)

Ideeën met quotes over kamerplanten

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en dat jullie leuke quotes hebben gevonden over planten! Natuurlijk kun je nu de tekst op je letterbord aanpassen of een nieuwe poster laten afdrukken, maar met deze teksten kun je nog veel meer leuke dingen doen. Voor jezelf in je interieur of als cadeautje voor een plantlover. Hieronder geef ik je een aantal ideetjes wat je allemaal kunt doen met grappige teksten of met toffe quotes over planten.

Tegel

Tegeltjes zijn helemaal hip! Je kan kiezen voor de Delfts Blauwe variant met een quote over planten of je maakt iets in je eigen stijl en smaak in de editor. Bij Fotofabriek kan je kiezen uit verschillende maten en vormen tegeltjes, vierkant, rechthoek of zoals hieronder in hexagon vorm, wat jij wilt! Alle tegels zijn van het materiaal keramiek en hebben een matte afwerking.

Hexagon tegel

16,5 x 14,5 cm

Textielposter

Een textielposter ziet er aan de muur toch iets origineler uit als een gewone poster. Laat je favoriete quote drukken op stevige en van hoge kwaliteit katoen. De textielposter klem je aan de boven en onderkant vast tussen 2 houten latjes, magneetjes houden de textielposter en latjes stevig op hun plaats. Met een touwtje kun je hem dan ophangen op een mooi plekje in je interieur. De textielposters zijn verkrijgbaar in meerdere formaten.

Textielposter

Meerdere formaten verkrijgbaar

Mok

Een gepersonaliseerde mok is ook altijd leuk, zowel voor jezelf als om cadeau te geven. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt is het wel fijn om je eigen mok te hebben en om wat groen op je bureau te hebben staan. De mokken zijn van keramiek en hittebestendig, ze kunnen dus gewoon in de vaatwasser. De afbeelding wordt met hoogwaardige kwaliteit gedrukt, zodat hij jaren meegaat en niet vervaagt. Je kunt kiezen uit een witte, blauwe of rode mok. Je kunt er een eigen foto op laten drukken, maar in de editor vind je ook heel veel leuke afbeeldingen, de mok met plantjes hieronder maakte ik in de editor.

Mok

330 ml | Echt keramiek

Foto op karton

Wil je eens wat anders aan de muur dan een poster of een ingelijste afbeelding? Laat eens een foto of afbeelding afdrukken op karton! Je afbeelding wordt gedrukt op 1,7 cm dik honingraat karton, dit materiaal is sterk en licht, zodat je hem makkelijk kan ophangen met de bijgeleverde plakstrips. Liever geen rechthoek? Je kan ook kieen uit andere vormen zoals een raket (leuk voor kids!), zeshoek of huis. Laat een eigen foto drukken of maak net als ik (zie hieronder) iets leuks met de afbeeldingen uit de editor.

Foto op karton

Meerdere formaten verkrijgbaar

Uiteraard zijn er bij Fotofabriek nog veel meer mogelijkheden waarop je een toffe quote over planten op kan drukken, denk eens aan een t-shirt, notitieboekje of boekenlegger. Op de website van Fotofabriek kan je zien wat er allemaal voor mogelijkheden zijn!

Deze blogpost bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij op een link klikt en bij dat bedrijf iets koopt, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt hier uiteraard niks extra voor. Heb je hier vragen over? Lees dan deadvertentie disclaimer.

20x Grappige en originele letterbord quotes over planten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6742

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.