candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (2024)

De langst brandende kaars op aarde

candle guy kaarsen ruiken niet alleen fantastisch, maar ze branden ook extreem lang - tot wel 70 uur, om precies te zijn! In die tijd word je bestookt met complimentjes over hoe lekker je huis ruikt en voel je je geweldig omdat je weet dat je het milieu beschermt. Een extra bonus: we zetten geen enkele bij aan het werk om onze kaarsen te maken! We gebruiken ook geen paraffine, een aardolieproduct met een vreselijke impact op het klimaat.

Bij candle guy is alles puur, natuurlijk en zonder flauwekul! Ons favoriete materiaal is 100% sojawas (een wasachtige substantie die onder hoge druk wordt verkregen uit sojaolie). Dit is echt de perfecte basis voor geurkaarsen van topkwaliteit. Dit is precies waarom candle guy kaarsen langzaam, gelijkmatig en natuurlijk roetvrij branden.

candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (1)

candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (2)

De coolste kaarsen op aarde

De blik, het gelach en de verwondering bij het schenken van een candle guy kaars zijn onbetaalbaar!
Onze kaarsen illustreren hoe het leven zou moeten zijn. Een beetje wild, een beetje non-conformistisch en nooit saai. Dit geldt voor de manier waarop we onze kaarsen maken en voor wat we erop schrijven.

Onder het licht van een candle guy kaars zijn mensen naar ongelofelijke feestjes geweest, hebben ze ontelbare vriendschappen gevierd en hebben ze genoten van enkele van 's werelds meest hartstochtelijke kussen. Hoe we dat weten? Onze tevreden klanten hebben het ons verteld.
Met meer dan 600 verschillende spreuken op onze kaarsen vind je gegarandeerd het perfecte cadeau of decor voor thuis - voor jezelf, voor vrienden en familie, of zelfs voor je collega's!

De beste geurkaars op aarde

Er is geen twijfel mogelijk: candle guy heeft de zuiverheidsnorm voor geurkaarsen bepaald. We vermijden additieven en kleurstoffen en werken met 100% zuivere sojawas. En dat niet alleen, we gebruiken uitsluitend essentiële oliën van hoge kwaliteit om onze geuren te creëren.

Dus zeg maar dag tegen de kunstmatige, chemische mufheid van de meeste andere kaarsen en zeg hallo tegen een uniek recept met de allerbeste ingrediënten. Onze focus op kwaliteit helpt om de brandtijd van onze kaarsen te verlengen, terwijl ze een intense geur verspreiden - van de eerste strijk van een lucifer tot de laatste uitblazing. De essentiële oliën van candle guy kaarsen vullen je ruimte met warmte en zorg en brengen je naar een heel andere plek. Zo hoort het te zijn met een premium geurkaars!

Natuurlijk zouden we nalatig zijn als we ons laatste ingrediënt niet zouden noemen: veel liefde! Ons team van kaarsenmakers legt hun hart en ziel in elke geur - en elke kaars wordt volledig met de hand gemaakt. Het resultaat is de lekkerste geurkaars op aarde.

candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (3)

Wie de f*ck is candle guy?

candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (4)

Ik ben de original candle guy.

Steeds weer vragen mensen me hoe ik op het idee voor candle guy ben gekomen. Het verhaal is eenvoudig: Ik zag een geurkaars in mijn appartement en vroeg me af "Waarom kan die kaars niet zijn zoals ik?Sexy, milieugericht, aantrekkelijk voor de zintuigen en de juiste combinatie van grappig en ongepast. En zo werd candle guy geboren.

Als je vragen of feedback hebt, neem dan gerust contact met me op!

Neem contact op met

Goede redenen

SNELLE LEVERINGWe verzenden alle bestellingen dezelfde dag. Je kaars wordt na 5-7 dagen geleverd. En de verzending is gratis voor bestellingen boven 59€.
GEMAKKELIJKE RETOURNERENAls de kaars die je hebt besteld niet helemaal aan je smaak voldoet, kun je hem eenvoudig binnen 30 dagen naar ons terugsturen voor een volledige terugbetaling.
SUPERIEURE SERVICEWe helpen je graag! Als je een vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beloven je binnen 24 uur te antwoorden.

wat onze klanten zeggen.

Vragen en antwoorden.

Bestellen en verzenden

Hoe lang duurt de verzending?

Alle bestellingen worden de volgende werkdag verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen.

LandLevertijdVerzendkosten
Gratis
Verzending
Duitsland2 - 3 werkdagen4,90 €40,- €
België, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië.3 - 5 werkdagen6,90 €40,- €
Italië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Portugal, Zweden, Ierland5 - 7 werkdagen7,90 €40,- €
Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Roemenië, Malta, Hongarije5 - 7 werkdagen8,90 €40,- €
Zwitserland, Verenigd Koninkrijk5 - 7 werkdagen9,90 €40,- €

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten voor je bestelling worden weergegeven in de winkelwagen/checkout en zijn afhankelijk van het land van levering en de waarde van de bestelling.

LandLevertijdVerzendkosten
Gratis
Verzending
Duitsland2 - 3 werkdagen4,90 €40,- €
België, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië.3 - 5 werkdagen6,90 €40,- €
Italië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Portugal, Zweden, Ierland5 - 7 werkdagen7,90 €40,- €
Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Roemenië, Malta, Hongarije5 - 7 werkdagen8,90 €40,- €
Zwitserland, Verenigd Koninkrijk5 - 7 werkdagen9,90 €40,- €

Hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden zoals PayPal, AmazonPay, creditcard, Apple Pay, Google Pay en Afterpay.

Hoe retourneer ik een kaars?

Retourneren is altijd gratis.
We hopen dat onze candle guy geurkaarsen je bevallen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent of de geur niet lekker vindt, heb je de mogelijkheid om de kaarsen binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terug te sturen voor een volledige terugbetaling.

Kaarsen

Van wat voor soort was zijn je kaarsen gemaakt?

Onze kaarsen zijn gemaakt van sojawas en zijn daarom volledig milieuvriendelijk en veganistisch. In tegenstelling tot andere fabrikanten zijn onze kaarsen gemaakt van 100% sojawas (geen melange).

Hoe lang branden de kaarsen?

Onze 200ml kaarsen branden tot 70 uur. Lees onze onderhoudsinstructies voor kaarsen.

KAARSVERZORGING

Welke ingrediënten zitten er in de kaars?

We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, met hoogwaardige essentiële oliën en de allerbeste kruiden. In onze geurkaarsen zitten geen kleurstoffen of andere toevoegingen. 100% puur natuur.

Waar produceert u uw kaarsen?

We produceren alle kaarsen in Californië. Elk geurrecept wordt individueel door ons gemengd en de kaarsen worden met de hand gegoten.

Wanneer moet een kaars branden?

We raden aan om de kaars binnen een jaar te gebruiken. Anders kan de intensiteit van de geur worden aangetast.

als je vragen hebt, stuur ons dan gerust een berichtje! BERICHT STUREN

Volg ons op Instagram.

meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte.

Meld je aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe producten, cadeau-ideeën, speciale promoties, uitverkoop en meer.

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

Ik ben een expert op het gebied van geurkaarsen en kaarsenproductie. Als kaarsenliefhebber en kenner van de industrie, ben ik goed op de hoogte van de processen, ingrediënten en kwaliteitsnormen die worden gehanteerd bij het vervaardigen van geurkaarsen. Met uitgebreide ervaring in het beoordelen van kaarsen op basis van hun brandtijd, geurkwaliteit en productiemethoden, kan ik met vertrouwen praten over de concepten die worden gebruikt in het artikel over Candle Guy geurkaarsen.

Soorten kaarsen en productiematerialen

Het artikel benadrukt het gebruik van 100% sojawas als het favoriete materiaal voor de kaarsen van Candle Guy. Sojawas is een wasachtige substantie die onder hoge druk wordt verkregen uit sojaolie. Dit benadrukt de natuurlijke en duurzame benadering van kaarsenproductie, waarbij geen paraffine, een aardolieproduct met een vreselijke impact op het klimaat, wordt gebruikt.

Brandtijd, geurkwaliteit en productieproces

De kaarsen van Candle Guy worden geprezen om hun lange en gelijkmatige brandtijd, natuurlijke roetvrije verbranding en intense geurverspreiding. Dit wordt toegeschreven aan het gebruik van hoogwaardige essentiële oliën en het vermijden van additieven en kleurstoffen. Bovendien wordt benadrukt dat elke kaars met de hand wordt gemaakt, wat getuigt van vakmanschap en aandacht voor detail.

Milieuvriendelijkheid en veganistische benadering

Candle Guy legt de nadruk op de milieuvriendelijkheid en veganistische aard van hun kaarsen, aangezien ze volledig gemaakt zijn van sojawas zonder enige toevoegingen of kleurstoffen. Dit sluit aan bij de groeiende vraag naar duurzame en ethisch verantwoorde producten.

Marketing en klantbeleving

Het artikel beschrijft de kaarsen van Candle Guy als een symbool van levendigheid, non-conformisme en kwaliteit, waarbij de kaarsen worden gepresenteerd als het perfecte cadeau of decor voor thuis. De focus ligt op het creëren van een ervaring en het overbrengen van emoties door middel van geur en esthetiek.

Met deze inzichten kunnen consumenten een beter begrip krijgen van de concepten die worden benadrukt in het artikel over Candle Guy geurkaarsen, en de kwaliteitsnormen en waarden die het merk vertegenwoordigt.

candle guy Geurkaars | This is me asking you to be my valentine (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6260

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.